ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ УСЛУГИ

Изберете най-подходящата за Вас!

СУБЛИМАЦИЯ

Сублимацията е процес на печатане, който се използва върху полиестерни, или други синтетични материи. Подходящ за апликация на тениски, банери, покривки за маса, спортно облекло, знамена и др.  

Крайният резултат при сублимацията е печат с високо качество. Тъй като боите са впити в материята на молекулярно ниво, а не на повърхностно, изображенията няма да се напукат, няма да избледнеят или да се обелят дори и подложени на по-сурови условия. Плата е боядисан перманентно, за това може и да се пере без опасност от избелване или влошаване на качеството на изображението. 

Боята не се наслоява в плата, цветовете могат да бъдат изключително ярки, благодарение на свързването на боята с прозрачните фибри на изкуствената материя. Цветовете могат да се преливат изненадващо добре, което е предпоставка за изображения с качество еквивалентно на снимка, без употребата на допълнителни техники. 

Голямо наше предимство е възможността да комбинираме две различни технологии, като сублимация и бродерия, в резултат на което сублимацията става приложима не само върху изкуствени материи. 

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ 

Използването на изрязан винил е метод, при който Ваш дизайн е залепен посредством висока температура и натиск върху плата, използвайки едноцветни фолиа (флекс или флок) с предварително изрязания дизайн на  плотер. Благодарение на качествените фолиа, силен натиск и висока температура, крайният резултат е издръжлива щампа,която ще се запази и при многократно изпиране.  

Можете да изберете този метод, когато искате индивидуални имена или цифри, еднократни проби, ярки цветове, забележителни лога. Флекс и флок щамповането може да се прилага върху почти всички материи, стига те да са термоустойчиви. С тях можете да постигнете луксозни дизайни, имитиращи кадифе, както и бляскави металически принтове. 

Едно от най-големите предимства на този метод е възможността да се изготвя еднократна проба. Ако Вие сте ни изпратили векторен файл, подготовката не изисква почти никакво време и ресурси.

 

MАШИННА БРОДЕРИЯ 

Още в древни времена бродерията е украсявала облеклото, като му придава неповторима визия и отличителен стил. Днес бродерията е изключително популярен вариант за декорация и реклама.  Съвременните технологии и оборудване за изработка на бродерия, осигуряват големи възможности за комбинация на цветове на различни по големина площи върху разнообразни материали. Кратките срокове на изпълнение и достъпните цени осигуряват челно място на машинната бродерия в рекламната индустрия. В зависимост от материята на текстилното изделие и начините на почистване, клиентът може да избира памучни, вискозна коприна или полиестерни конци за бродерия.

Нашите бродерии стават възможни след изработката на специален проект. От Вас се иска само да ни изпратите своя дизайн, а ние ще се погрижим за всичко останало. Гарантираме максимално съвпадение на бродерията с оригинала.

Машинната бродерия е бързо и ефикасно решение. Имаме на склад готови рекламни продукти като тениски, шапки и т.н., които са готови за бродерия. За Ваше улеснение, можете да поръчате директно количество продуктови материали с изработена бродерия и ние ще изготвим Вашата поръчка от начало до край на разумна цена и в кратки срокове. 

Изработката на машинна програма не е лесна задача, затова ние сме насреща и ще се погрижим за това. Времето, необходимо за направата на програма, която машината разчита, зависи от фактори като сложността и големината на Вашия дизайн. Като клиент, от Ваша страна се иска да одобрите нашето предложение, след което изработката на поръчката може да започне.

Машинната бродерия е сравнително по-бърза в сравнение с други методи. Именно за това стандартни поръчки се изпълняват в рамките на пет до седем работни дни, в зависимост от вида бродерия. Възможни са и по-кратки срокове за изпълнение, но след допълнителна уговорка. Срокове за по-големи тиражи се договарят в зависимост от естеството на поръчката и моментната заетост. 

 

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ 

Големите лазерни системи са перфектното решение за рязането на текстили. Днес, модерните предприятия го използват за рязането на голям брой и рзнообразни материали. По-конкретно, безконтактния процес, както и независимата посока на рязане са едни от основните причини лазера да навлезе в текстилната промишленост. 

 Нищо друго освен лазерния лъч не се докосва до плата, което отстранява вероятността за изкривяване или накъсване, гарантирайки, че ще получите точно това, което желаете. Освен това, при рязане на синтетични материи, лазерното изрязване "запечатва" ръбовете на изрязания модел, което ви спестява допълнителни разходи за поръбване. Машините ни са способни да режат много голямa гама от материали. 

Можем да обобщим предимствата на лазерното изрязване така: 

Повторяемост - можем да произведем големи количества елементи от един и същ дизайн, абсолютно идентични

Запечатване на ръбовете на изкуствени материи

Без изкривяване на материята

Прецизно рязане на фини детайли 

Без износване на материалите

Рязане във всички посови, независимо от материята