ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо да избера бродерия? 

Качеството на изработката е  изключително високо. Бродерията е издръжлива на многократно пране и е с висока устойчивост на ултравиолетови лъчи.Дългият живот на бродираните знаци ще ви спестят разходи за периодично печатане на нови работни облекла. Когато имате нужда от надписи върху работно облекло, което ще се ползва всекидневно, може би е по-добре да изберете бродерията.

Каква бродерия/щампа може да ми бъде изработена?

Можем да изработим бродерия по Ваш проект или да създадем проект според вашите изисквания. 

За какво ми е бродерия?

Може да бродирате на своите фирмени тениски, ризи, рекламни текстилни материали, столове и всякакви платнени компоненти.

Какво ви трябва за изготвяне на бродировъчна програма?

Образът, който искате да пресъздадете.

В какъв формат трябва да ви пратим образа?

Желателно е във векторен формат (*.EPS, *.AI, *.CDR file) , но програмата може да бъде изготвена дори и от снимка на телефон (*.JPG). Последният вариант ще ви струва повече, тъй като към услугата ще бъде включено векторизиране/рисуване на образа.

В какъв срок можете да изпълните поръчката ми? 

В зависимост от обема и сложността на поръчката, времето за изпълнение варира. За да бъдем коректни към Вас, след като се запознаем с индивидуалните Ви изисквания, ще Ви дадем по-точен срок. 

Можете ли да изработите 3D бродерия? 

Специализирани сме и в изработката на 3D (изпъкнали) бродерии. Заповядайте в нашия офис, за да Ви покажем наши изпълнения и да се убедите сами!  

Можете ли да персонализирате поръчката ми?

Да, можем да персонализираме Вашата поръчка с различни имена, цифри и др. При случай на по-голяма поръчка, включваща много  и различни имена, молим да ни изпратите и списък с тях. 

 

Ако не сте успели да откриете отговор на Вашите въпроси тук или имате по-конкретни запитвания, моля свържете се с нас на e-mail:

km_commerce@abv.bg