Кои сме ние?

призвани да творим...

Нашата компания K&M Commerce е на пазара вече повече от десет години. За да се задържим толкова време измежду най-добрите в бранша, ние продължаваме да се доказваме всеки ден, държим на качествената работа и професионалната изработка. От 2006 година до днес, нашата основна дейност е дизайн и изработка на машинна бродерия върху различни текстилни материали. През годините, в резултат на усилията на нашия екип, ние се утвърдихме на българския пазар и започнахме работа с някои чуждестранни фирми.

Основната ни цел от самото начало до днес, е удовлетворяване на нуждите и желанията на клиента, предоставяйки качествена изработка в кратък период от време и коректност от началото на процеса до самия му край.

През годините капацитетът ни се увеличи многократно, което беше повод да създадем нашия екип - както млади и мотивирани личности с модерно мислене и в крак с новите технологии, така и кадри, които са в бранша от дълги години и знаят и най-дребните подробности и тънкости на занаята.

Днес, освен изработка на машинни бродерии, ние предлагаме и много други услуги, свързани с текстилните ( и не само ) материали, за да сме сигурни, че при нас винаги ще намерите това, което търсите.

В резултат на дългите години опит и присъствие на пазара ни прави уверени, че можем да се справим с всякакви предизвикателства, свързани с нашата дейност. Доверете се на нас и ще получите коректно отношение и професионално изпълнение!

Какво правим?

Основната дейност на К&М Commerce е професионална изработка и дизайн на машинна бродерия, но освен нея, ние предлагаме още много услуги, които да задоволят желанията и изискванията дори и на най-взискателните клиенти.

Разполагаме с различни технологии за печат върху голямо разнообразие от материали и повърхности. Предлагаме сублимационен печат, изработен с висококачествени и модерни машини, който може да се прилага не само върху текстил, но и върху други материали като фотопанели, подложки за чаши и други. Имаме възможността да изработим и трансферен печат, който е предвиден основно за прилагане върху текстил.

Работим с висококачествени материали на доказали се производители, за да запазим добрата работа и качествената изработка. За всички каталози, погледнете тук:

КАТАЛОЗИ